latest v7 early access loads wrong file into 2nd scope view

Ask any questions about using the new PicoScope 7 Automotive software here.
Post Reply
tintoverano
TwoWaves
TwoWaves
Posts: 68
Joined: Mon Dec 14, 2020 3:38 pm

latest v7 early access loads wrong file into 2nd scope view

Post by tintoverano »

posting it here, because Support web page doesn't seem to work
Attachments
Flashback - Feb 16, 2024 11_38_45.mp4
(6.3 MiB) Downloaded 32 times

Steve Smith
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 1586
Joined: Sun Aug 25, 2013 7:22 am

Re: latest v7 early access loads wrong file into 2nd scope view

Post by Steve Smith »

Hello and thank you for the post and the heads up re the Support web page

I have just checked the support link and run a test email to Support which has arrived at the help desk

There have been some alterations to the website and so clearing the browsers cache may help here

I can see from the video how we are zoomed into Scope view 1 with the waveforms separated for a clearer view.

Upon adding Scope view 2 the waveform is displayed as it was originally captured in terms of no zoom, math or axis arrangement.

This is expected behaviour which I can see with our Stable 7.1.13.17046 and Early Access versions 7.1.22.18014

I can add a New Feature Request if you were expecting the new Scope view 2 to duplicate the modified Scope view 1?

I hope this helps, take care......Steve

tintoverano
TwoWaves
TwoWaves
Posts: 68
Joined: Mon Dec 14, 2020 3:38 pm

Re: latest v7 early access loads wrong file into 2nd scope view

Post by tintoverano »

hi Steve,

thanks for the quick response!

yes, my bad

somehow I expected to get view #1 as a starting point for view #2 - I remembered working it like that

and then I drew a wrong conclusion based on what I saw - I have several captures in the same folder

Post Reply