PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Ask any questions about using PicoScope Automotive software here.
tags
Newbie
Posts: 8
Joined: Thu Mar 28, 2013 5:23 pm

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by tags » Mon Apr 08, 2013 8:21 am

Yes, have full Admin rights, even logged in as Administrator to make sure

Martyn
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 256
Joined: Thu Aug 11, 2011 7:43 am
Location: Cambridgeshire

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by Martyn » Mon Apr 08, 2013 10:16 am

The failure is related to the kernel drivers, do you get a pop up box asking if it is OK to install these ?

Can you send a copy of c:\windows\dpinst.log which will give us a bit more information.
Martyn
Technical Support Manager

tags
Newbie
Posts: 8
Joined: Thu Mar 28, 2013 5:23 pm

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by tags » Mon Apr 08, 2013 10:30 am

dpinst.log attached

Not seeing any DOS/Cmd box
Attachments
DPINST.LOG
c:\windows\dpinst.log
(133.38 KiB) Downloaded 477 times

tags
Newbie
Posts: 8
Joined: Thu Mar 28, 2013 5:23 pm

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by tags » Thu Apr 18, 2013 9:40 am

Any update?

tags
Newbie
Posts: 8
Joined: Thu Mar 28, 2013 5:23 pm

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by tags » Thu Apr 18, 2013 9:58 am

We copy the application from a known working machine and transferred over. So have the software working?

Now unable to connect the Pico Scope 4223, Windows detects the 4223 and however it's unable to load the driver. Have you got a copy of the device driver (seeing the orginal installion fails to install the software)

PicoDiagnostics just shows the demo driver.

Martyn
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 256
Joined: Thu Aug 11, 2011 7:43 am
Location: Cambridgeshire

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by Martyn » Thu Apr 18, 2013 12:25 pm

Please find attached the driver files
Attachments
system.zip
(4.12 MiB) Downloaded 412 times
Martyn
Technical Support Manager

tags
Newbie
Posts: 8
Joined: Thu Mar 28, 2013 5:23 pm

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by tags » Thu Apr 18, 2013 2:22 pm

Thanks that worked, all up and running.

Do we know why the software refuses to complete the installation on some computers?

Tim

Martyn
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 256
Joined: Thu Aug 11, 2011 7:43 am
Location: Cambridgeshire

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by Martyn » Thu Apr 18, 2013 2:54 pm

To keep us tech support types in a job :wink:

Not sure why, possibly permissions, date attributes on files, missing system components and the list keeps going.
Martyn
Technical Support Manager

Hoseung
Newbie
Posts: 5
Joined: Fri Apr 12, 2013 12:59 am

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by Hoseung » Tue Jun 04, 2013 11:35 pm

Hi,
I need to measure two signals, LIN and analog voltage in the vehicle.
Please inform if the decoded LIN signal is in sync with analog voltage measured in one Pico Scope 4423.
Thanks.

Milan's Automotive
Newbie
Posts: 3
Joined: Thu Jun 25, 2009 10:10 am
Location: Australia

Re: PicoScope 6.7 Beta released! (Updated)

Post by Milan's Automotive » Sun Mar 30, 2014 3:42 am

I have down loaded the lates update 6.8.10.13 and installed the latest software and found that my PicoScope 4423 will not connect can you help? Note I have tried the scope on another comuter with version 6.7.40.3 and it works fine.

Post Reply