Version 6.0 locks up

Ask any questions about using PicoScope Automotive software here.
Post Reply
Technoman64
Newbie
Posts: 5
Joined: Thu Oct 11, 2007 4:02 am

Version 6.0 locks up

Post by Technoman64 » Sat Jan 12, 2008 3:36 am

When using the latest version and the USB cable comes unplugged the program locks and if I save the current setup then it is corrupted. If I restat and try to load the setup that was saved the program has a fatal error and exits.

924marc
Newbie
Posts: 3
Joined: Mon Sep 03, 2007 11:27 am

Post by 924marc » Mon Jan 14, 2008 9:41 am

Yep I can confirm this.
I have the same problem with version 6.0.12.2

Regards
Marc

picojohn
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Mon Jun 11, 2007 1:10 pm

Post by picojohn » Wed Jan 23, 2008 3:07 pm

Hello Technoman64 and 924marc,

Which hardware device are you using?

Regards
John

mapengo
OneWave
OneWave
Posts: 16
Joined: Sat Aug 30, 2008 9:08 pm
Location: Warrington, Cheshire

Ps 6 freezing

Post by mapengo » Sat Aug 30, 2008 9:16 pm

I have an AD212 and Picoscope 6 is sometimes freezing when I scope a secondary ignition circuit using the PP399 and PP178.

Both accessories are new out of the bag.

Any ideas please.

Cheers,

Steve...

PeterF
OneWave
OneWave
Posts: 21
Joined: Thu Jun 07, 2007 10:53 am
Location: Cambridgeshire

Post by PeterF » Wed Sep 03, 2008 3:12 pm

Hi,
Please check to see if you are using the very latest version which is R6.0.16. If not please download it and try again. We have had issues which are corrected by R6.0.16. If you still have problems, contact us at the helpdesk:-
support@picotech.com
PeterF.

Post Reply