Search found 15 matches

by PatL
Tue Jun 03, 2014 2:25 am
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Beta 6.9.5 Start Up Problem - Enumerating Devices Hang
Replies: 4
Views: 4160

Re: Beta 6.9.5 Start Up Problem - Enumerating Devices Hang

Steve, I tried the suggestions. here are the results: 1) uninstalling, removing the beta folder, and reinstalling the program did not resolve it. 2) I had to log off to remove the dialogue box from the screen (task manager would not clear it) 3) after I removed/deleted the trace file and sent it to ...
by PatL
Mon May 26, 2014 4:03 pm
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Beta 6.9.5 Start Up Problem - Enumerating Devices Hang
Replies: 4
Views: 4160

Re: Beta 6.9.5 Start Up Problem - Enumerating Devices Hang

I also just noticed that when I tried to save the file from the Beta app to send you showing the amplification of the signal trace when filtering discussed in my last post, it crashed the software rather than saving it. I tried several times and it will not save. I do have the latest stable version ...
by PatL
Mon May 26, 2014 3:55 pm
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Beta 6.9.5 Start Up Problem - Enumerating Devices Hang
Replies: 4
Views: 4160

Beta 6.9.5 Start Up Problem - Enumerating Devices Hang

I installed the Beta 6.9.5 on a windows XP Pro (SP3) Toshiba laptop and it hangs when loading on a dialogue box the says it is "enumerating devices". This is with or without the scope attached to the computer. I need to shut down the computer to get it to go away. Task Manager exit of Picoscope will...
by PatL
Sat May 03, 2014 1:49 pm
Forum: Automotive kit hardware
Topic: WPS500 battery life - throw transducer away?
Replies: 4
Views: 11148

Re: WPS500 battery life - throw transducer away?

My sense was this would be possible and I reread the manual several times figuring I was misreading it. Wanted to check it out since I am ready to purchase the WPS500 and wanted to confirm it was not some thing weird but true

Thanks for the response and clarification.
by PatL
Sat May 03, 2014 4:48 am
Forum: Automotive kit hardware
Topic: WPS500 battery life - throw transducer away?
Replies: 4
Views: 11148

WPS500 battery life - throw transducer away?

The owner's manual for the WPS says to dispose of the transducer when the battery wears out. Can this be true. Throw away a $700 unit when the battery dies?Here is the verbage from the manual. "The WPS500X contains a lithium polymer (LiPo) battery. When the transducer reaches the end of its life, ta...
by PatL
Mon Apr 28, 2014 12:49 am
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Pico 6.8.11.20 corrupted my psdata files
Replies: 14
Views: 9179

Re: Pico 6.8.11.20 corrupted my psdata files

Steve, I was playing around with a new file I created today with version 6.8.11.20 to see if I could duplicate the corruption. I was able to by changing the channel descriptions and using the "save" rather than the "save as". You are correct that everything worked OK as long as I used "save as" as y...
by PatL
Sat Apr 26, 2014 4:11 am
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Measuring AC current with 60A probe (PP218)
Replies: 4
Views: 3464

Re: Measuring AC current with 60A probe (PP218)

Steve,

Thanks. The part I was missing was the scaling step. Got it now.

Pat
by PatL
Fri Apr 25, 2014 3:10 am
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Pico 6.8.11.20 corrupted my psdata files
Replies: 14
Views: 9179

Re: Pico 6.8.11.20 corrupted my psdata files

Thanks Steve. Glad you identified before it gets too prevalent.

Did you figure out a way to salvage my corrupt file? I am guessing not but wanted to ask because I'd like to have it available.

Thanks again.
by PatL
Thu Apr 24, 2014 4:27 am
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Pico 6.8.11.20 corrupted my psdata files
Replies: 14
Views: 9179

Re: Pico 6.8.11.20 corrupted my psdata files

Steve,

No worries. Seemd like maybe there was a disconnect.

I forwarded you the files you requested just now.

Pat
by PatL
Wed Apr 23, 2014 1:36 am
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Pico 6.8.11.20 corrupted my psdata files
Replies: 14
Views: 9179

Re: Pico 6.8.11.20 corrupted my psdata files

I sent the files in as requested and here is the email I got back. Seems like a disconnect. "I am afraid we are unable to recover corrupt PicoScope6 files at all. You are thinking about PicoLog files which we can usually recover with a matching good file but that is not possible with PicoScope, sorr...