Uploading new forms to the library

Ask any questions about using the new PicoScope 7 Automotive software here.
Post Reply
michael.iskander
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Jan 12, 2022 1:38 pm

Uploading new forms to the library

Post by michael.iskander »

Hello All

I am trying to upload recorded waveforms to the library but the library section named "my waveforms" shows as empty.

Are the recordings somehow being checked before it is uploaded or am I using it incorrectly, specially that after saving and uploading my recordings, i receive a notification that it is now uploaded.

PS:
1- I am new to the picoscope and possibly it is all a silly user mistake from my end
2- I am using PicoScope 7 Automotive early access version: 7.0.88.9893

Thanks in advance for your responses and support!

BR
Michael
Attachments
Screenshot 2022-01-13 152128.jpg

liviu2004
TwoWaves
TwoWaves
Posts: 373
Joined: Sat Mar 19, 2016 8:23 am
Location: Netherlands

Re: Uploading new forms to the library

Post by liviu2004 »

Wait a day.

Steve Smith
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 1215
Joined: Sun Aug 25, 2013 7:22 am

Re: Uploading new forms to the library

Post by Steve Smith »

Hello and thank you for the posts

As Liviu as indicated, waveforms uploaded to the reference waveform library (RWL) using PS7 will not be available for immediate view (using PS7) given the overnight “Copy” feature described here https://www.picoauto.com/news/news-arti ... s-changing

You can view them immediately using PS6 if required but this will change

Rest assured you are not making any mistakes and I hope the link above will help clarify your concerns

Take care……Steve

Post Reply