Forum Issues

Please post any comments related to the use of the forum here

Re: Forum Issues

Postby Robski » Fri Mar 22, 2013 3:53 pm

giving me a headache this forum now ................ :?
User avatar
Robski
Advanced User
Advanced User
 
Posts: 602
Joined: Tue Sep 14, 2010 6:36 pm
Location: Yorkshire

Re: Forum Issues

Postby Alan » Fri Mar 22, 2013 4:20 pm

Apologies again.

We think its fixed - one of our servers can not tell the time!
Alan
Pico Staff Member
Pico Staff Member
 
Posts: 239
Joined: Thu May 25, 2006 8:02 am

Re: Forum Issues

Postby Robski » Thu Aug 15, 2013 10:08 pm

It's doing it again !!!!!!!!

1 minute a post is visible & the next not.
User avatar
Robski
Advanced User
Advanced User
 
Posts: 602
Joined: Tue Sep 14, 2010 6:36 pm
Location: Yorkshire

Re: Forum Issues

Postby Fat Freddy » Sun Aug 18, 2013 12:53 am

This forum has gone nuts.

A post I made yesterday in this section about Robski's post above dissappearing has disappeared. And Robski's post has returned.

Where have all the recent introductions disappeared.

Posts in hardware going and returning.
User avatar
Fat Freddy
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 267
Joined: Fri May 04, 2012 4:52 am

Re: Forum Issues

Postby Martyn » Sun Aug 18, 2013 8:01 pm

We are aware of the issue but won't be able to resolve these until tomorrow morning.

Sorry for the inconvenience.
Martyn
Technical Support Manager
Martyn
Pico Staff Member
Pico Staff Member
 
Posts: 177
Joined: Thu Aug 11, 2011 7:43 am
Location: Cambridgeshire

Re: Forum Issues

Postby Martyn » Tue Aug 20, 2013 1:12 pm

Should be back in sync now
Martyn
Technical Support Manager
Martyn
Pico Staff Member
Pico Staff Member
 
Posts: 177
Joined: Thu Aug 11, 2011 7:43 am
Location: Cambridgeshire

Re: Forum Issues

Postby Robski » Thu Aug 22, 2013 4:58 pm

Hmmmm are we sure ?

I'm seeing a reply to a post then when i try read that reply all i am seeing is the one before ??
User avatar
Robski
Advanced User
Advanced User
 
Posts: 602
Joined: Tue Sep 14, 2010 6:36 pm
Location: Yorkshire

Re: Forum Issues

Postby Martyn » Thu Aug 22, 2013 8:10 pm

Which thread ? I will need to take a closer look at the database.
Martyn
Technical Support Manager
Martyn
Pico Staff Member
Pico Staff Member
 
Posts: 177
Joined: Thu Aug 11, 2011 7:43 am
Location: Cambridgeshire

Re: Forum Issues

Postby Robski » Fri Aug 23, 2013 6:03 am

it was the inexperienced one, I eventually got to see the last reply by the OP
User avatar
Robski
Advanced User
Advanced User
 
Posts: 602
Joined: Tue Sep 14, 2010 6:36 pm
Location: Yorkshire

Re: Forum Issues

Postby neil_waveley » Sun Oct 20, 2013 4:12 pm

As a Newbie whilst I understand the need on many (although I only post on one or two very specialised ones) the need to moderate I do find the extended delay between posting and it appearing on the board slightly frustrating, do things improve as trust builds?
neil_waveley
Newbie
 
Posts: 8
Joined: Sat Oct 19, 2013 9:25 am

PreviousNext

Return to Forum feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests