cutting out

Ask any questions about using PicoScope Automotive software here.

cutting out

Postby steveg71 » Wed Sep 07, 2011 7:34 pm

hello wonder if any one could advise me as i have just loaded the new software for an 3000 series and it intermitanly stops opperating,with a message saying scope not found in the top left corner cheers
steveg71
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 07, 2011 7:25 pm

Re: cutting out

Postby Lee » Thu Sep 08, 2011 2:41 pm

Hi Steve

Sorry to hear you are having problems with your scope though I dont think this is an issue with the software upgrade, just a coincidence.

What is the colour of your USB cable you use with the Picoscope 3000 series Scope.

I look forward to hearing from you

Lee - Automotive Technical Specialist :D
Lee
Advanced User
Advanced User
 
Posts: 79
Joined: Fri Feb 19, 2010 10:36 am

Re: cutting out

Postby steveg71 » Thu Sep 08, 2011 2:54 pm

hi lee thanks for repling the cable is white that i`m using it seem`s to be ok at the present time cheers just wondered if you have any wave patterns on the hybried systems as i think we were in the same blue print course day
steveg71
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 07, 2011 7:25 pm

Re: cutting out

Postby Lee » Fri Sep 09, 2011 9:50 am

Hi Steve

Could you send me an email 'REF: Lee' to support@picotech.com with your address and contact details as I think the intermittent cutting out is due to the USB Connection with the cable. I will then arrange to send you out a replacement.

I look forward to hearing from you.

Kind Regards

Lee :D
Lee
Advanced User
Advanced User
 
Posts: 79
Joined: Fri Feb 19, 2010 10:36 am


Return to PicoScope 6 Automotive software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests