secondary ignition settings.

Ask any questions relating to the PicoScope hardware or kit contents here.
If you have any questions prior to purchasing the kit post them here.

secondary ignition settings.

Postby jez134 » Sun May 21, 2006 12:35 pm

i am having trouble with the patterns displayed for secondary ignition using the settings from the drop down automotive menu. the traces i get look nothing like the ones shown on the help file.
i've turned up the samples per trace but havent tried block mode yet (will block mode make the pattern "better", seen it mentioned on autonerdz forum).
are there a definitive bunch of settings that will universally work?
as a novice i find it difficult to trust the views i get on the scope. this knocks confidence and prevents me gaining any experience in diagnosing ht faults with the scope.

many thanks, jez.
jez134
 

Postby ricardo » Tue May 23, 2006 8:52 am

Hi Jez,

I'm sorry that you are having problems capturing secondary ignition waveforms. I should be able to help you better over the phone while you are at the PC. If you want to leave me a number I can call you back, alternatively call the office and ask for me when it suits you.

Speak to you soon,

Ric
Ricardo Paloschi
Sales Engineer
Forum Moderator
User avatar
ricardo
User
User
 
Posts: 25
Joined: Wed May 07, 2003 9:43 am

phone number

Postby jez134 » Tue May 23, 2006 3:24 pm

hello ric. am on 01305269999.
jez134
 


Return to Automotive kit hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests