Automotive Kit problem

Ask any questions relating to the PicoScope hardware or kit contents here.
If you have any questions prior to purchasing the kit post them here.

Automotive Kit problem

Postby jk » Sun Nov 27, 2005 4:57 pm

I have just got the Automotive kit with the ADC212/3.
I must say that it looks very impressive but I am having a small problem with the Automotive drop down menu.
When I select one of the sensors(any) It brings up an error saying

The settings File you are choosing was saved with the product ()
Please resave your settings with the converter you are attempting to use ,Then restart the software.
I then Press OK and
ERROR Unable to load Test file

What am I doing wrong??
I can view these files in the demo software no problem.
John Kennedy
Posts: 1
Joined: Sat Nov 19, 2005 7:39 pm

Postby ricardo » Tue Nov 29, 2005 6:04 pm

Hi John,

I'm sorry to hear about this problem. It sounds like the software didn't get installed correctly. Do you also have a demo version installed on the same PC? That could be causing problems.

Best thing to do is install it again but make sure you do a fresh install by removing any previous installations first. Check if you have either of these directories on your PC and delete them:

C:\Program Files\Pico

Once you've deleted these, run the installation from the CD or download the latest version from our website (currently 5.13.4). Make sure you select the ADC212 during installation.

Let me know if you're still having problems.

Best regards,

Ricardo Paloschi
Sales Engineer
Forum Moderator
User avatar
Posts: 25
Joined: Wed May 07, 2003 9:43 am

Return to Automotive kit hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests