Volvo runs bad.

If you are not a PicoScope user and want advice with a diagnostic problem then post here. Forum members may be able to help.
Post Reply
User avatar
Prince
OneWave
OneWave
Posts: 14
Joined: Sun Nov 20, 2016 12:12 pm

Volvo runs bad.

Post by Prince » Sat Feb 18, 2017 12:35 pm

Hi. I have a Volvo 940 that has had a timing belt replaced and some oil leaks fixed. Now it won't run properly. It runs bad at idle but other wise Ok.I have replaced the plugs and wires and it's still the same. Ill try and put some pictures up. :D

Thanks.

User avatar
Prince
OneWave
OneWave
Posts: 14
Joined: Sun Nov 20, 2016 12:12 pm

Re: Volvo runs bad.

Post by Prince » Sun Apr 09, 2017 1:14 pm

No progress on this. I cleaned the throttle body and adjusted the idle. I think it was a little beter. He his coming back in six months for a recheck.
Perhaps I will have some more ideas.

User avatar
STC
Banned
Posts: 790
Joined: Sun Sep 13, 2015 2:10 am

Re: Volvo runs bad.

Post by STC » Sun Apr 09, 2017 10:34 pm

He his coming back in six months
With due respect Prince

I am more concerned, Picoscope on side, with what is occurring in six turns of the camshaft (3 of the Crank) and not Six Months. Is that a neglect of the Duty of Care your clients can presume. ????

For Me !! A Human Right in a First World Land is a No Fix No Fee First Time Fix ..... Period
I achieve it day in day out. or go Without

You thinking your way and me thinking my way will be a bone of contention. Perhaps let it go or fill your next reply with substance. Surprise me - facts !

Post Reply