Forum password & Waveform Database access

Ask any questions about using PicoScope Automotive software here.
mcwayne
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Jun 04, 2016 6:29 am

Re: Forum password & Waveform Database access

Post by mcwayne » Sat Jun 04, 2016 6:52 am

Hi, I have a 4423 runnin ver 6.6.41.2 unfortunately I am on Windows XP of which the latest Beta ver will not run it asks for win 7. (which my machine will not run) is there an alternative way to access the waveform library? the link in "file"- "waveform access" is not displayed in my version of software. any ideas please

Martyn
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 261
Joined: Thu Aug 11, 2011 7:43 am
Location: Cambridgeshire

Re: Forum password & Waveform Database access

Post by Martyn » Mon Jun 06, 2016 7:37 am

The latest stable release version 6.11.12 , the last version to support XP , has the Waveform Library Access included.
Martyn
Technical Support Manager

wbfog
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue May 03, 2016 3:18 pm

Re: Forum password & Waveform Database access

Post by wbfog » Tue Oct 31, 2017 3:51 am

Mike,
I can no longer access the waveform library. Can you help me with this? My email is marcwischkaemper@gmail.com

AuthorMike
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 333
Joined: Mon Jan 31, 2011 11:22 am
Location: UK
Contact:

Re: Forum password & Waveform Database access

Post by AuthorMike » Wed Nov 01, 2017 1:56 pm

No problem. Will look into it now.
Mike Valentine
Technical Author @ Pico Technology UK

AuthorMike
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 333
Joined: Mon Jan 31, 2011 11:22 am
Location: UK
Contact:

Re: Forum password & Waveform Database access

Post by AuthorMike » Wed Nov 01, 2017 2:05 pm

Hi wbfog,

Please ensure you are using your Pico forum username (not email) and password.

If you can access the forum, you should be able to access the waveform library too as they use the same credentials.

I'll check the waveform library is working for me too!
Mike Valentine
Technical Author @ Pico Technology UK

AuthorMike
Pico Staff Member
Pico Staff Member
Posts: 333
Joined: Mon Jan 31, 2011 11:22 am
Location: UK
Contact:

Re: Forum password & Waveform Database access

Post by AuthorMike » Wed Nov 01, 2017 2:19 pm

Just confirming the Waveform library is working OK. Let me know how you get on,

Cheers
Mike Valentine
Technical Author @ Pico Technology UK

scott neal
Newbie
Posts: 8
Joined: Mon May 03, 2010 10:47 am

Re: Forum password & Waveform Database access

Post by scott neal » Fri Jun 01, 2018 11:45 am

Hi Mike
I cannot remember my password for this. Can you help me please
E mail is scottydlneal@hotmail.co.uk.

Scott Neal

User avatar
PicoKev
TwoWaves
TwoWaves
Posts: 110
Joined: Thu Apr 05, 2012 9:16 am

Re: Forum password & Waveform Database access

Post by PicoKev » Fri Jun 01, 2018 6:47 pm

It is the same username and password as the forum and you can clearly remember those. :wink: :)

All the best,
Kev.

Post Reply