Search found 337 matches

by PicoMike
Mon Jul 02, 2018 11:33 am
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Can screen colour setup be exported?
Replies: 5
Views: 853

Re: Can screen colour setup be exported?

Hi,

I'm not sure, but will ask the software team and get back to you.


Mike
by PicoMike
Mon Jul 02, 2018 11:32 am
Forum: PicoDiagnostics software
Topic: Pico Diagnostics software?
Replies: 7
Views: 1239

Re: Pico Diagnostics software?

This sounds very odd, I won't deny it.

Any better luck today? Have you got the latest software installed? Seems very strange behavior :(
by PicoMike
Tue Jun 19, 2018 11:19 am
Forum: Introductions
Topic: Been Lurking for a while now...
Replies: 1
Views: 485

Re: Been Lurking for a while now...

Welcome Si, great to have you aboard. :mrgreen:

We also have an active Facebook Group, which has over 3000 members - https://www.facebook.com/groups/755475084656984/
by PicoMike
Tue Jan 30, 2018 2:54 pm
Forum: Automotive kit hardware
Topic: Modified vehicles
Replies: 1
Views: 882

Re: Modified vehicles

Hi Marty, I guess in this instance the waveform would need to be checked against a known good waveform of that particular component/part number, rather than being manufacturer specific or based off of the engine code. PicoScope has many connection solutions, so hopefully connecting to these aftermar...
by PicoMike
Thu Nov 23, 2017 10:11 am
Forum: Automotive kit hardware
Topic: WPS500 hoses
Replies: 8
Views: 3108

Re: WPS500 hoses

I see the comp hoses for the WPS kits have been updated, when did this happen ? One of the hoses in the "early" kit is a proper PITA, I think its the 14mm, the one with the threaded collar on, every time its removed / unscrewed from the engine the collar unscrews with it and buggers up the rubber s...
by PicoMike
Tue Nov 07, 2017 1:55 pm
Forum: Introductions
Topic: Hello
Replies: 3
Views: 852

Re: Hello

Hi - Welcome to the forum. We look forward to reading about your investigations! Welcome to the club :D
by PicoMike
Wed Nov 01, 2017 2:19 pm
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Forum password & Waveform Database access
Replies: 18
Views: 30345

Re: Forum password & Waveform Database access

Just confirming the Waveform library is working OK. Let me know how you get on,

Cheers
by PicoMike
Wed Nov 01, 2017 2:05 pm
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Forum password & Waveform Database access
Replies: 18
Views: 30345

Re: Forum password & Waveform Database access

Hi wbfog,

Please ensure you are using your Pico forum username (not email) and password.

If you can access the forum, you should be able to access the waveform library too as they use the same credentials.

I'll check the waveform library is working for me too!
by PicoMike
Wed Nov 01, 2017 1:56 pm
Forum: PicoScope 6 Automotive software
Topic: Forum password & Waveform Database access
Replies: 18
Views: 30345

Re: Forum password & Waveform Database access

No problem. Will look into it now.
by PicoMike
Mon Oct 16, 2017 9:46 am
Forum: Introductions
Topic: Hi from Sweden!
Replies: 6
Views: 1330

Re: Hi from Sweden!

Welcome to the forum, great to have you here!

Sounds like you have many pieces of Pico hardware, I hope you are willing to share your findings with us. :mrgreen: