Search found 58 matches

by hbr
Sat Apr 06, 2019 8:00 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: Audi a4 2.6 v6 rough running, misfire
Replies: 5
Views: 588

Re: Audi a4 2.6 v6 rough running, misfire

Solved the problem, because the problem started after the head was off, I focused to much on the timing issue. After checking the timing mechanical and this was good I looked good at it again, when the lambda was active, bank 1 showed in the live data 0,7 lambda so this is rich but measuring at the ...
by hbr
Tue Mar 26, 2019 10:04 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: Audi a4 2.6 v6 rough running, misfire
Replies: 5
Views: 588

Re: Audi a4 2.6 v6 rough running, misfire

Timing checked with tools, timing is oké.
by hbr
Thu Mar 14, 2019 9:54 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: Audi a4 2.6 v6 rough running, misfire
Replies: 5
Views: 588

Re: Audi a4 2.6 v6 rough running, misfire

No not yet, I only did the scoping hoping someone could shed a light on it.
But I am going to check the timing with tools.
by hbr
Wed Mar 13, 2019 10:47 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: Audi a4 2.6 v6 rough running, misfire
Replies: 5
Views: 588

Audi a4 2.6 v6 rough running, misfire

Hello, I have the following problem with this Audi a4 2.6 v6. The car is running bad and misfiring on bank 1, measuring lambda at this bank showing it runs lean until it goes into limp mode and then it starts running a little bit beter, bank 2 runs good lambda is switching good. They owner pulled th...
by hbr
Thu Feb 11, 2016 10:17 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: WPS500X Pressure transducer back leakage tests
Replies: 25
Views: 16269

Re: WPS500X Pressure transducer back leakage tests

Hello Volrem, I hope you find some time to show the difference between the measurements. What's in your opinion the best way to test the back leakage?

Kind regards.
by hbr
Fri Feb 05, 2016 7:54 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: WPS500X Pressure transducer back leakage tests
Replies: 25
Views: 16269

Re: WPS500X Pressure transducer back leakage tests

Hello Steve,

I and I suppose Tode mean why do you put the wps in line in the circuit, the flow now goes trough the wps,
why don't U use a t fitting in the return line and leave the system as it is?

Kind regards HBR.
Spill test.jpg
Spill test.jpg (43.53 KiB) Viewed 3427 times
by hbr
Tue Feb 02, 2016 8:40 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: WPS500X Pressure transducer back leakage tests
Replies: 25
Views: 16269

Re: WPS500X Pressure transducer back leakage tests

Hello I was wondering if someone has a answer to the question from the post above?
I ask myself the same question why don't t in the wps in the circuit?

Kind regards.
by hbr
Mon Jun 15, 2015 6:17 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: Engine mechanical test
Replies: 6
Views: 6480

Re: Engine mechanical test

Hello,

Do you have captured waveforms with this diy ac pressure sensor setup?
by hbr
Fri Apr 26, 2013 8:30 pm
Forum: Diagnostic discussion
Topic: Vw polo 1.2 azq
Replies: 5
Views: 4950

Re: Vw polo 1.2 azq

Hello Robski, no sorry I do not have a wps(is on the wish list). The attached file shows that there is one injection pulse at start and then disappears, also channel d was hooked up to the coil drive, as you can see no drive to the cop.